VMBO

Plaza Challenge in de klas spelen is niet alleen een leuke ervaring. Er wordt aantoonbaar kennis opgedaan van de marktprincipes. Door de directe feedback die de leerlingen in het spel krijgen op basis van hun besluiten, worden ze bewust van de marktprincipes.

Leerlingen in het VMBO moeten naast het werken aan vakgerichte eindtermen ook algemene doelen bereiken. Het werken met Plaza Challenge heeft raakvlakken met de Preambule.

Daarnaast heeft Plaza directe raakvlakken met eindtermen uit de volgende VMBO-vakken:

U kunt Plaza Challenge inzetten naast uw eigen lesmethode. Door de game krijgen de leerlingen spelenderwijs meer interesse in de lesstof.

Bekijk hier de reviews van uw collega's.

Direct inschrijven of verder kijken? Gebruik de opties in het hoofdmenu.